Wat kan burnid je bieden?

Burnid kan je helpen bij:

 • Individuele coaching
 • Stress en burn-out coaching
 • DISC persoonlijkheidsanalyse (Basis, Leiderschap of Sales)
 • Teamcoaching
 • Organisatiecoaching
 • Trainingen en advies

Wat zijn werkvormen en methoden?

Tijdens een coachtraject zal ik je actief faciliteren, jij/jullie bepalen de agenda en de koers van het traject waarbij jij of je team zelf regisseur zijn.

Waar en in welke fase werkvormen of theorie terugkomen is gaandeweg ontdekken. Uiteraard heb ik diverse werkvormen, spellen en methoden. Daarnaast werk ik ook samen met co-trainers of acteurs.

We gebruiken wat voor jou of je team werkt en waarbij je ervaart dat coaching en training –ondanks soms hele lastige vraagstukken- ook inspirerend en leuk kan zijn.

Materiaal wordt zo nodig op maat gemaakt en geleverd, waarbij het mogelijk is om je eigen bedrijfslogo op de materialen te gebruiken.

  Everlien van Blijderveen

  coach & trainer

  Bijzonder Burnid

  • Enthousiast
  • Betrokken
  • Gedreven

  Een coachtraject bij Burnid is uniek. Net als jij.

  De naam Burnid

  Spreek uit [Beurn] [ie] [dee]

  De naam Burnid staat voor de vlam van jouw hart en kwaliteiten weer laten branden (burn). Te vaak voelen mensen zich afgebrand of uitgeblust. Het vuur is voor ons niet iets met verwoestende kracht, maar met warmte en licht. 

  Id staat voor identiteit. Jouw identiteit bestaat uit wie jij bent en mag zijn met jouw unieke talenten.

  Jolande: "Dank je wel voor jouw coaching."

  “Je betrokkenheid en professionaliteit hebben mij geholpen dat de vlam in mijn hart weer is gaan branden. De werkvormen die je mij hebt aangereikt hebben me echt geholpen in het zoeken naar mijn eigen ‘ik’, wat ik belangrijk vind en hoe ik verder wil met mijn leven. Het heeft me sterk(er) gemaakt en ik voel me weer in balans.”

  IC verpleegkundige UMC St. Radboud

  Tirza: "Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn coachtraject."

  “Ik merk dat ik enorme stappen heb gezet. Burnid heeft mij geholpen om rust te creëren, en heeft mij methodes aangereikt om orde in mijn leven terug te krijgen en te houden. Hoe ik dit kon doen, zonder mezelf hier vervelend onder te voelen heeft me een autonomer en krachtiger mens gemaakt.”

  Redacteur Evangelische Omroep