burnid coaching & training

Mijn naam is Everlien van Blijderveen, enthousiast, betrokken en gedreven coach en trainer.

Welke ervaring neem ik mee?

Met ruim 25 jaar ervaring als coach en leidinggevende heb ik veel gezien in de praktijk. Vanuit deze ervaring werk ik graag samen met medewerkers individueel, (zelfsturende) teams, management en bestuur. Ik ben enthousiast en bevlogen in mijn werk waarbij ik erin geloof dat iedereen talenten heeft gekregen.

Ik ben verbindend en mensgericht en hou van de praktijk. Ik geniet van de afwisseling om te werken met individuele coaching, training voor teams en organisatie advies.

Voor een groep spreek ik gemakkelijk, samen in beweging komen en enthousiast worden in plaats van veel papierwerk. In mijn coachpraktijk is er alleen korte en bondige verslaglegging van concrete acties: ‘Dit gaan we doen’, en vind ik het belangrijk om tijd te nemen voor reflectie en denktijd.

Mijn persoonlijke missie is om mensen in mijn omgeving hoop, moed en inzicht in zichzelf te geven en wat dit betekent voor een waarde(n)vol werk en leven.

Dat is de reden waarom ik mij in de afgelopen jaren verder gespecialiseerd heb in mensen die ‘vastgelopen’ zijn. Mensen met stress- en burn-outklachten help ik graag weer om de verminderde energie weer op te laden en opgeladen te houden.

Opleiding en Ethische code:

Ik ben opgeleid als Transformissioneel coach waarbij de volgende vier dimensies centraal staan:

  • Identiteit: Weten wie je bent en waar je jouw leven op bouwt
  • Missie: Weten wat echt van waarde is en waarvoor je van betekenis wilt zijn.
  • Cultuur: Weten hoe jij je verhoudt tot de omgeving en wat daarbij belangrijk is.
  • Relaties: Weten aan welke mensen je je gaat verbinden en hoe je met hen wilt omgaan.

De opleiding Transformissioneel coach heeft een EMCC/NOBCO een EQA erkenning op practitionerniveau. De European Quality Award (EQA) is een Europees kwaliteitskeurmerk.

Burnid is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en werkt volgens de ethische code van de NOBCO.

Everlien van Blijderveen

coach & trainer

Bijzonder Burnid

  • Enthousiast
  • Betrokken
  • Gedreven

Een coachtraject bij Burnid is uniek. Net als jij.

De naam Burnid

Spreek uit [Beurn] [ie] [dee]

De naam Burnid staat voor de vlam van jouw hart en kwaliteiten weer laten branden (burn). Te vaak voelen mensen zich afgebrand of uitgeblust. Het vuur is voor ons niet iets met verwoestende kracht, maar met warmte en licht. 

Id staat voor identiteit. Jouw identiteit bestaat uit wie jij bent en mag zijn met jouw unieke talenten.

Jolande: "Dank je wel voor jouw coaching."

“Je betrokkenheid en professionaliteit hebben mij geholpen dat de vlam in mijn hart weer is gaan branden. De werkvormen die je mij hebt aangereikt hebben me echt geholpen in het zoeken naar mijn eigen ‘ik’, wat ik belangrijk vind en hoe ik verder wil met mijn leven. Het heeft me sterk(er) gemaakt en ik voel me weer in balans.”

IC verpleegkundige UMC St. Radboud

Tirza: "Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn coachtraject."

“Ik merk dat ik enorme stappen heb gezet. Burnid heeft mij geholpen om rust te creëren, en heeft mij methodes aangereikt om orde in mijn leven terug te krijgen en te houden. Hoe ik dit kon doen, zonder mezelf hier vervelend onder te voelen heeft me een autonomer en krachtiger mens gemaakt.”

Redacteur Evangelische Omroep